registre

L'STEI Intersindical ha adreçat un escrit a diversos grups del Parlament de les Illes Balears perquè la Llei de pressuposts no permeti congelar les retribucions.

Amb el redactat del Projecte de llei, el Govern Armengol pretén poder congelar les retribucions del personal empleat públic encara que la Llei de pressuposts de l'Estat l'incrementi (la previsió actual és de fins a un 3,55 % de pujada). Això afecta els empleats públics de totes les administracions territorials de les Illes Balears (docents, sanitaris, serveis generals i sector públic) i el personal docent de l'escola concertada.

L’STEI Intersindical demana que es restitueixin els drets individuals i col·lectius, un canvi del sistema de finançament i una solució negociada al conflicte entre Catalunya i l’Estat.

Davant les eleccions del 10-N, l’STEI i la Confederació Intersindical consideren necessari un canvi de polítiques socials, laborals i econòmiques que posin en el centre les persones i el planeta

Llegeix més...

En la Mesa General d’Empleats Públics del dia 31 d’octubre de 2019 els representants del Govern balear varen explicar a les organitzacions sindicals l’Avantprojecte de llei de pressupostos generals de la CAIB i com afecta els empleats públics al servei de l’administració autonòmica.

Les mesures anunciades a la Mesa d’Empleats Públics condemnen el II Acord Marc d’Educació.

Llegeix més...
Pàgina 1 de 16