Ets una persona acostumada a dir el que penses i no dependre de decisions externes?
Ets una persona que estima el seu entorn i la seva gent?
Ets una persona que t’agrada la responsabilitat, el treball, la solidaritat, la igualtat, la cooperació...?
En definitiva, et sents compromesa o compromès amb els teus valors i vols contribuir a canviar la dinàmica actual en temes laborals, socials, educatius, sanitaris, d’igualtat...?

L'STEI Intersindical practica el sindicalisme assembleari i democràtic, i a la vegada reivindicatiu i de caràcter nacional, compromès a treballar amb totes les forces democràtiques i progressistes per millorar les condicions de vida de les treballadores i els treballadors. Procuram establir relacions més estretes amb aquells moviments sindicals i socials que lluiten per objectius d’emancipació de la classe treballadora i dels pobles oprimits. L’ONGD Ensenyants solidaris és fruit d’aquesta vocació.

El nostre sindicalisme és, també, ecològic, confederal, internacional, intersectorial, igualitari i solidari. Treballam en contacte amb els demés moviments socials per suprimir qualsevol discriminació o explotació, construint una societat més justa i reivindicativa.

La teva afiliació és determinant, junts i amb la teva força, les teves idees i les teves inquietuds, podrem fer possible el canvi que la societat actual necessita.

Nosaltres ens sentim part de tu! I per aquest motiu, defensarem els teus principis, els teus drets i et protegirem sindicalment, jurídicament i humanament.

I per aquest motiu, volem des de la humilitat, el compromís i el respecte, fer feina amb tu per aconseguir junts una societat més justa, més solidària, més altruista i, sobretot més feliç.

Pel fet de ser afiliada o afiliat de l'STEI Intersindical pots gaudir d'alguns dels avantatges que et relacionam:

 • Assessorament jurídic, laboral i sindical.
 • Informació sindical a través del butlletí STEI INFORMA així com informacions mitjançant servei de missatgeria instantània i la revista PISSARRA (per a docents).
 • Formació contínua a través de l'Escola de Formació i Mitjans Didàctics, amb cursos homologats per l'EBAP i la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats.
 • Descomptes en els cursos de formació contínua.
 • Representació a les meses de negociació de la comunitat autònoma.
 • Representació a les meses dels ajuntaments i empreses publiques.
 • Participació directa de les treballadores i els treballadors mitjançant les seccions sindicals.
 • Les quotes sindicals són una despesa deduïble en la declaració de l’IRPF, d’acord amb l’article 19.2.d) de la llei 35/2006, de 28 de novembre, de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques.

Quotes vigents
 Sous nets superiors a 1.200€/mes  48€ semestrals
 Sous nets inferiors a 1.200€/mes  24€ semestrals
 Estudiants i atur  12€ semestrals
 Jubilats  12€ semestrals
Aplicarem una bonificació a les quotes NORMAL i REDUÏDA del 25% en els següents supòsits (caldrà enviar els documents justificatius a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.):
1. Família nombrosa.
2. Família monoparental.
3. Tenir un grau de discapacitat reconegut del 33% o més, de qualsevol membre dela unitat familiar.

 

Notes

 1. En el moment de l'afiliació es cobrarà la quota que correspongui.
 2. Degut a la necessitat de la signatura original per la domiciliació bancària, no s'accepten les afiliacions per fax.
 3. No es donarà d'alta cap afiliació mentre no figurin les dades bancàries.
 4. Tota persona afiliada que ho desitgi rebrà els estatuts del sindicat.

 

afiliacioonlinestei